U bent hier:  Home > Toerisme

Toerisme

Het toerisme in Kerkwerve is in opkomst. U kunt er overnachten op een camping of gezellig bij de boer op de boerenboscamping. Toeristen houden van het dorp vanwege de rust en ruimte die het biedt.

Submenu

•  Het tijdelijke adres van het secretariaat is m.i.v. heden: Vloedstraat 21, 4321 AM Kerkwerve.
  • Miranda, die het secretariaat onder haar hoede heeft, gaat verhuizen. Wij zijn daarom dringend op zoek naar een nieuw bestuurslid (leden mag ook....) Wie komt ons team versterken?
  • Daarnaast zijn wij zoek naar mensen die samen met de dorpsraad mee willen denken/praten over een nieuwe dorpsvisie. De dorpsraad heeft al eerder een oproep gedaan maar helaas zijn er nog geen aanmeldingen gekomen. Dus.......
  • oproep: binnenkort willen we weer een herhalingscursus starten AED/reanimatie. De cursisten die in ons bestand zitten ontvangen binnenkort een uitnodiging. Zit u niet in ons bestand maar wilt u hieraan wel deelnemen? Stuur dan een mailtje naar: kerwerve.dorpsraad@gmail.com
  • Wilt u ook een AED/reanimatiecursus volgen? Stuur dan een mailtje naar kerkwerve.dorpsraad@gmail.com. Bij voldoende aanmeldingen kunnen wij u deze cursus aanbieden.