U bent hier:  Home > News nieuws > Aanvragen via het Oranje Fonds

Aanvragen via het Oranje Fonds

In het Zeeuwse fonds zit een startkapitaal van €250.000,=. Na de start bedruipt het fonds zichzelf via giften van particulieren, bedrijven, acties en nalatenschappen. Een beroep doen op het fonds? Aanvragen en beoordeling lopen via het Oranje Fonds. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op www.oranjefonds.nl/aanvragen.

• Meer lezen over wie onze bestuursleden zijn? Kijk onder het kopje de Dorpsraad stelt zich voor. En.... uw naam kan daar ook bij komen te staan! Wij zoeken nog bestuursleden die ons team komen versterken.
  • Het nieuwe telefoonnummer van de Dorpsraad is 06-45989922
  • voor activiteiten in het Dorpshuis en in en rondom het Dorp zie onder kopje het Dorp
    • Hulpkring Kerkwerve is een initiatief van de Christelijke Gereformeerde Kerk, de Protestantse Kerk Nederland en Dorpsraad Kerkwerve e.o. Wij zijn sinds vorig jaar bezig en hebben diverse hulpvragen mogen beantwoorden.  Mocht u vrijwilliger worden of een hulpvraag hebben kunt u bellen naar: 06-20317417 of mailen naar: Hulpkring.Kerkwerve@gmail.com

• U kunt zich aanmelden voor de Buurtpreventiegroep  kerkwervewhapp@zeelandnet.nl
    • Heeft u ideeen of vragen aan de Dorpsraad? Mail, bel of schrijf ons. (brievenbus staat in halletje Dorpshuis)
    • Wilt u iets plaatsen op onze Website? Stuur ons even een mailtje.

Website: www.dorpsraad-kerkwerve.nl

• Zaterdagmiddag 10 april houden wij een voorjaarsbingo.
    Iedere dorpsbewoner is van harte welkom om hieraan mee te doen. We beginnen om 16.30 uur maar kinderen kunnen om 16.00 uur al aan de bingo.
    U moet zich wel van te voren aanmelden voor dit online evenement bij het secretariaat, het liefst via de mail, eventueel kunt u ook bellen of appen. Het is ook mogelijk om u aan te melden via onze Facebookpagina.
    Graag uw naam, adres en ook het aantal personen opgeven dat wil gaan bingoën.
    Vrijdag 9 april kunt u een tasje ophalen bij het dorpshuis waar uw bingokaarten inzitten en..... wat versnaperingen.
    Dit alles wordt u aangeboden door de dorpsraad.
    Rest van de informatie volgt nog via Facebook, de Website en........ in uw brievenbus.
    Dus... noteer deze datum alvast in uw agenda.
    Tot Bingo!

• Van 22 tot en met 26 maart 2021 werkt KWS Infra bv in opdracht van de Provincie Zeeland aan de Heuvelsweg (N655) bij Kerkwerve. Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan het werk hinder met zich meebrengen.Op de Heuvelsweg wordt het asfalt hersteld en op de rotonde bij Kerkwerve wordt de asfaltdeklaag vervangen. Hiervoor gebruiken we een asfaltmengsel dat voor 50% uit herbruikt asfalt bestaat. Door het werken met circulair asfalt wordt CO2-uitstoot bespaard. Tijdens de werkzaamheden is de hoofdrijbaan gedeeltelijk afgesloten en wordt het verkeer omgeleid. Bekijk de werkzaamheden op https://melvin.ndw.nu/public/situation;id=79804. Eventueel kan data schuiven vanwege weersomstandigheden.
    • Het bestuur heeft versterking gekregen, daar zijn wij erg blij mee. De nieuwe leden stellen zich voor. U kunt dit vinden onder: De Dorpsraad stelt zich voor.
    • Update bestuurssamenstelling: Helaas gaan twee bestuursleden ons verlaten dus...... hierbij een oproep voor nieuwe bestuursleden. Wie komt ons team versterken?
    • De opening van de sportkooi zal in het voorjaar plaatsvinden. Uiteraard kan men er nu al voetballen en basketballen. En we zien dat daar goed gebruik van wordt gemaakt!
    • Er is een werkgroep gevormd van personen uit de dorpsraad en anderen inwoners uit Kerkwerve die zich gaan buigen over een dorpsvisie. Er zijn inmiddels twee bijeenkomsten geweest en achter de schermen wordt er hard gewerkt.
    • Vanwege het hele corona gebeuren zijn er veel activiteiten niet door gegaan, vandaar ook dat u de activiteit Thuis in de kern en de openbare vergadering hebt gemist. Maar wij zitten niet stil. U heeft rond de kerstperiode een tasje mogen ontvangen en een nieuwsbrief.