De Dorpsraad stelt zich voor

Sinds april 2019 bestaat de Dorpsraad uit de volgende personen:

Hanneke Zuidgeest  (voorzitter)

Zo'n jaar of 32 woonachtig op Schouwen Duiveland en sinds 2003 in Kerkwerve. Van beroep docent op Pontes Pieter Zeeman. Ik hou van: oppassen op mijn kleindochter, toneelspelen, radiomaken, theaterbezoek en verre reizen maken.  In meerdere besturen gezeten waaronder het Rode Kruis en het NME. Nu sinds een aantal jaren bij de Dorpsraad. Ik vind het leuk om het e.e.a. te organiseren voor, en het liefst met, de inwoners van Kerkwerve, zoals het opzetten van de Hulpkring en het organiseren van een brunch.  Er is in Kerkwerve genoeg werk te verzetten zeker met het oog op de participatiesamenleving en daar wil ik graag iets aan bijdragen. .

Miranda Vermeeren (secretariaat )

Hallo, ik ben Miranda Vermeeren, 51 jaar, geboren in Vlissingen en sinds twee jaar woonachtig in Kerkwerve. Samen met Piet heb ik vijf kinderen, variërend in leeftijd van 14 tot 24 jaar. Mijn werkzame leven breng ik door op een scholengemeenschap in Vlissingen, waar ik de onderwijsadministratie en een stukje financiële administratie voer.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met de kinderen, lezen, koken, wandelen, de zon, vakanties en korte tripjes.
In Vlissingen had ik samen met een vriendin een Straatvereniging opgericht, waarmee we een aantal keer per jaar iets organiseerden, zoals De Nationale Straatspeeldag, Burendag, Halloweenfeest, buurtbarbeque etcetera. In het verleden ben ik kabouterleidster geweest bij de Scouting. Organiseren ligt me dus wel.
Wilt u meer over mij weten? Aarzel dan niet en zoek me op.

Sebastian van der Veer Penningmeester

Mathilda van Leeuwen, bestuurslid

Gezocht: NIEUWE LEDEN
Komt u ons team versterken? Neem dan contact op met Miranda. (secretariaat)

Lees verder bij Wat doet de Dorpsraad Kerkwerve?