De Dorpsraad stelt zich voor

op 11 april 2017 bestaat de Dorpsraad uit de volgende personen:

Hanneke Zuidgeest  (voorzitter)

Sinds een jaar of 30 woonachtig op Schouwen Duiveland waarvan de laatste 14 jaar in Kerkwerve. Van beroep docent op Pontes Pieter Zeeman. In meerdere besturen gezeten waaronder het Rode Kruis en het NME. Nu sinds een aantal jaren bij de Dorpsraad. Er is in Kerkwerve genoeg werk te verzetten zeker met het oog op de participatiesamenleving en daar wil zij graag iets aan bijdragen. Met ingang van 13 april 2017 zal het secretariaat worden overgenomen door Miranda Vermeeren.

Miranda Vermeeren (secretariaat )

 Hallo, ik ben Miranda Vermeeren, 51 jaar, geboren in Vlissingen en sinds twee jaar woonachtig in Kerkwerve. Samen met Piet heb ik vijf kinderen, variërend in leeftijd van 33 tot 11 jaar. Mijn werkzame leven breng ik door op een scholengemeenschap in Vlissingen, waar ik de onderwijsadministratie en een stukje financiële administratie voer.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met de kinderen, lezen, koken, wandelen, de zon, vakanties en korte tripjes.
In Vlissingen had ik samen met een vriendin een Straatvereniging opgericht, waarmee we een aantal keer per jaar iets organiseerden, zoals De Nationale Straatspeeldag, Burendag, Halloweenfeest, buurtbarbeque etcetera. In het verleden ben ik kabouterleidster geweest bij de Scouting. Organiseren ligt me dus wel.
Wilt u meer over mij weten? Aarzel dan niet en zoek me op.
Met ingang van 13 april 2017 secretariaat.
 
Penningmeester: vacature

Ina van Kan (bestuurslid)

Harry Dragt (bestuurslid)

Piet Swildens (bestuurslid)

 

 


Gezocht: NIEUWE LEDEN
Het bestuur van de Dorpsraad is nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden die ons team willen komen versterken. Vele handen......


 Lees verder bij Wat doet de Dorpsraad Kerkwerve?